Klantenservice

Als je vragen of problemen hebt met betrekking tot je Werkkleding Gigant-bestelling, kun je contact opnemen met de klantenservice van Werkkleding Gigant. Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice, waaronder telefonisch, via e-mail of per post.

Telefoonnummer Werkkleding Gigant

Als je snel antwoord wilt op je vraag of probleem, is Werkkleding Gigant bellen de beste optie. Ons telefoonnummer is 0546-816142. Werkkledinggigant kun je dagelijks bellen tussen 09:00 en 18:00 uur. Houd je bestelnummer bij de hand als je belt, zodat de klantenservice je sneller kan helpen.

E-mailadres Werkkleding Gigant

Als je geen haast hebt en liever via e-mail contact opneemt met de klantenservice, kun je een e-mail sturen naar klantenservice@werkkledinggigant.com. Vermeld in je e-mail je bestelnummer en een duidelijke beschrijving van je vraag of probleem, zodat de klantenservice je sneller kan helpen.

Overige contactgegevens

Naast telefonisch contact, e-mail kun je ook contact opnemen met de klantenservice van Werkkleding Gigant via sociale media, zoals Facebook, Instagram of Linkedin. Op de bedrijfsgegevenspagina van Werkkleding Gigant vind je alle contactgegevens van Werkkleding Gigant, waaronder het postadres en het KvK-nummer.

Contactgegevens

Als je vragen hebt over een bestelling of een product op Werkkleding Gigant, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met Werkkleding Gigant. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende contactmogelijkheden.

Telefoon

Je kunt Werkkleding Gigant bellen op 0546-816142. De klantenservice is telefonisch op werkdagen (ma. t/m vr.) van 09.00 tot 18.00 uur bereikbaar.

E-mail
Brief

Als je liever per post contact opneemt met Werkkleding Gigant kun je een brief sturen naar het volgende adres: Werkkleding Gigant, Schipdamsweg 4, 7627 LX Bornerbroek.

Als je telefonisch contact opneemt met Werkkleding Gigant, houd dan je bestelnummer bij de hand. Op die manier kan de klantenservice je sneller helpen.

Maak een account aan op onze webshop en

ONTVANG 10% KORTING

Al uw werkkleding en veiligheidsschoenen onder één dak in onze webshop!