Retourneer- en terugbetaalbeleid van Werkkleding Gigant.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten en we hopen dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, bieden wij u een retourneer- en terugbetaalbeleid.

Retourneerbeleid

Als u binnen 14 dagen na ontvangst van uw product besluit dat u het wilt retourneren, kunt u dit doen door ons een e-mail te sturen naar het adres dat op onze website staat vermeld. Het product moet ongebruikt zijn en zich in de originele verpakking bevinden. Wij zullen u informeren over het retouradres en het retourproces.

Terugbetaling

Zodra wij uw geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde product hebben ontvangen. Wij zullen de staat van het product beoordelen en u op de hoogte stellen van onze beslissing of uw terugbetaling wordt goedgekeurd of geweigerd.

Als uw terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product op uw rekening teruggestort.

Als uw terugbetaling wordt geweigerd, zullen wij u informeren over de reden van de weigering en zullen wij het product binnen 14 dagen aan u terugsturen.

Verzendkosten

Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren van het product voor uw rekening zijn. De oorspronkelijke verzendkosten worden niet terugbetaald.

Contact

Als u vragen of opmerkingen heeft over ons retourneer- en terugbetaalbeleid, neem dan contact met ons op via het e-mailadres dat op onze website staat vermeld.

Maak een account aan op onze webshop en

ONTVANG 10% KORTING

Al uw werkkleding en veiligheidsschoenen onder één dak in onze webshop!