Klantenservice

Staat uw vraag bij onze veelgestelde vragen?

U wilt een groter aantal producten bestellen?

Wij bieden op maat gemaakte, vrijblijvende offertes aan. Neem gerust contact met ons op via info@werkkledinggigant.com voor een persoonlijke service. We staan klaar om uw wensen te bespreken en een passend aanbod te doen, afgestemd op uw behoeften.

Bent u op zoek naar een specifiek producttype, kleur, certificering of kwaliteit? Maak gebruik van onze sorteeropties tijdens het browsen door ons assortiment en ontdek eenvoudig de producten die aan uw exacte wensen en eisen voldoen.

We passen standaardproducten indien nodig aan en bieden op maat gemaakte oplossingen voor grotere bestellingen. Neem contact met ons op via info@werkkledinggigant.com voor meer informatie. We streven ernaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen en oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw eisen.

Neem contact op met onze klantenservice via klantenservice@werkkledinggigant.com of bel ons op +31 (0) 546-816142. Na overleg kunt u het artikel met een door ons verstrekt retournummer retourneren. Wij beoordelen het product en nemen de benodigde stappen.

Voor het wassen van uw werkkleding mag u altijd de pictogrammen op het label in de werkkleding aanhouden. Voor meer informatie over de pictogrammen kunt u ons wasvoorschrift downloaden.

Contactgegevens

Maak een account aan op onze webshop en

ONTVANG 10% KORTING

Al uw werkkleding en veiligheidsschoenen onder één dak in onze webshop!